Keuken aanrecht

Renovatie woning


Bent u niet tevreden met één of meerdere ruimtes in uw woning? U zult versteld staan welke mogelijkheden er zijn om uw huis te renoveren. Wij maken dit van A tot Z voor u in orde!

Is uw dak aan vervanging toe, wilt u een geïsoleerd dak met nieuwe pannen, houten of onderhoudsvrije dakgoten en windveren? Of wilt u een gehele ruimte opnieuw indelen en afwerken? Aan de hand van uw wensen en budget maken wij een vrijblijvende offerte voor u.

Renovatie Badkamer regio Groningen.

Één van de meest voorkomende renovaties, is de badkamer. Wij bieden u verschillende mogelijkheden. Zo kunt u enkele onderdelen zelf uitvoeren, zoals het kopen van uw nieuwe sanitair en de aanschaf van de benodigde materialen. Wij regelen dan enkel de uitvoering voor u. U kunt er ook voor kiezen om alles aan ons over laten: van het slopen van de bestaande badkamer tot de aanschaf van het sanitair. Wij leveren uw badkamer dan volledig klaar voor gebruik op. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Maak nu een vrijblijvende afspraak om uw wensen door te spreken!

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken. Na ons bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte. Uiteraard behoudt u de vrijheid in uw keuze voor materialen zoals tegels en sanitair. Wellicht geeft u dit enig financieel voordeel.