Nieuwere berichten

Referenties

Verbouwing woning Winschoten

Sander van der Veen Winschoten: "Mike heeft bij ons de badkamer, toilet en de begane grond verbouwt. Wij zijn super tevreden. Levert goed werk, houdt zich aan de afspraken en denkt goed met je mee. Echt een aanrader! Mike bedankt!"

Lees het hele bericht

Verbouw Achterhuis te Winschoten 2014/2015

"Verbouwing achterkant woonhuis. Sinds eind 2011 bezitten wij een woonhuis. Deze hebben wij eerst -met hulp van Van Lent Timmer- en Tegelwerken- bewoonbaar gemaakt. Het achterste deel van het huis (berging, toilet en douche, zolderruimte) hebben wij daarbij eerst gelaten voor wat het is. Nu, in 2014/2015 hebben wij het eindelijk aan kunnen pakken en onze keuze viel daarbij gelijk op Mike. Hij bood van de verscheidene offertes de meest eerlijke prijs aan.

Lees het hele bericht

Aanbouw te Heiligerlee

 

Wij wilde graag een aanbouw die hebben we laten doen door Mike.
Samen met Mike hebben wij bedacht wat we wilde.
Na een duidelijke offerte is Mike bij ons aan de slag gegaan.
In het voorjaar van 2013 was onze aanbouw af.
Wij zijn super tevreden met het resultaat en Mike zijn vakmanschap.
Mike nogmaals bedankt.

Familie Dammer HeiligerleeLees het hele bericht

Onderhoud Plaatsen Kunststof Kozijnen te Heiligerlee

In april 2012 hebben wij kunststof kozijnen laten plaatsen door Mike van Lent. We zijn erg tevreden over hem. Professioneel, accuraat, vriendelijk en voor minder dan goed doet Mike het niet. Ons huis is een oud huis en dus niets is recht of haaks. Waardoor het bij sommige kozijnen niet precies wou zo als het moest, maar het uiteindelijk toch Job done was. En well done. Ons huisje is nu weer lekker knus.

Bedankt MikeLees het hele bericht

Badkamer, Groningen

Van Lent Timmer- & Tegelwerken heeft op prachtige wijze onze badkamer verbouwd. Vanaf het begin waren wij zeer te spreken over Mike zijn kennis van zaken en zijn gevoel voor detail. Dit begint al bij het eerste gesprek over de mogelijkheden van de verbouw van onze badkamer. Hierbij draagt hij, gevraagd en ongevraagd, ideeën aan. Vervolgens heeft hij, nadat we hadden bepaald hoe we de badkamer uiteindelijk wilden hebben, een uitgebreide offerte opgezet met hierin duidelijk beschreven welke werkzaamheden uitgevoerd werden.

Lees het hele bericht

Badkamer Renovatie te Blijham

In de maand mei hebben wij onze badkamer laten renoveren. Nadat er vier offertes waren uitgebracht hebben we het werk gegund aan Van Lent Timmer- & Tegelwerken. Reden: prettige presentatie, vertrouwenwekkend en de prijs. Ondanks enige wijzigingen en creativiteit is de renovatie naar wens gegaan. Mike is een stugge doorwerker en komt zijn afspraken na. Meerwerk en kostenverhogend werk zijn besproken voor het wel of niet werd uitgevoerd. Wat naar onze mening verbeterd kan worden is een goede voorlichting over het stof c.q. afschermende maatregelen. Als je niet bekend bent met verbouwen denk je daar zelf te weinig over na. Wij wensen Van Lent Timmer- & Tegelwerken een goede toekomst en zullen je bij volgende projecten zeker consulteren.

Met vriendelijke groet,
Familie De Bruine
BlijhamLees het hele bericht

Verbouwing Winkelpand te Oude Pekela

De afgelopen periode hebben wij onze winkel verbouwd. Van Lent Timmer- & Tegelwerken heeft de klus op een goede en prettige manier uitgevoerd. Wat ons opviel is, dat dhr. Van Lent altijd bereid was om op elk moment van de dag te werken (ook 's avonds). Goed werk geleverd! Nogmaals onze vriendelijke DANK! Voor foto's kunt u terecht onder het tabblad verbouw, kopje winkelpand

Met vriendelijke groet,
Wichert Groen Interieur
Oude Pekela
www.wginterieur.nlLees het hele bericht

Kleine klussen in en om het huis, januari 2011

In het begin van het jaar 2011 heeft Van Lent Timmer- en Tegelwerken bij ons een aantal klussen gedaan. Tot op de dag van vandaag hebben we er nog profijt van. Onze verrotte achterdeur werd vakkundig en snel vervangen, waardoor we de woning weer veilig kunnen afsluiten. Ook andere kleine werkzaamheden, waaronder het plaatsen van verscheidene voorzetmuren en het vervangen van een wc-raampje, repareren van de balustrade van het balkon werden met oog voor detail uitgevoerd.
We zouden hem zeker vaker willen inhuren, er moet nog genoeg gebeuren, ware het niet dat we in een huurhuis wonen en de mogelijkheden voor ons daarin beperkt zijn.

Met vriendelijke groet,
Familie Werkman
WinschotenLees het hele bericht