Referenties


Plaatsen marterschroten

Mike heeft tot mijn volle tevredenheid steenmarter schroten in mijn dakgoten aangebracht. Hij denkt mee, adviseert en maakt duidelijke afspraken. Mike is prettig in het omgaan en werkt netjes en vakkundig. Ik kan Mike absoluut aanbevelen en twijfel niet om hem bij andere bouwwerkzaamheden in te schakelen.

Mevrouw de Bruin Sappemeer

Familie Meulenbelt

April 2000 een afspraak gemaakt met Mike van Lent. Wij wilden een verbouwing voor het plaatsen van een nieuwe keuken en aanpassingen in de kamer. Verder wilden wij daarbij ook de plafonds en muren van de hal betrekken. Mike gaf meteen aan dat hij het daar nu veel te druk voor had. Toen wij aangaven dat wij de verbouwing graag april 2021 wilden, gaf hij aan dat dat wel mogelijk was. Begin mei kwam hij bij ons thuis kijken en hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt. Wij wilden de muur tussen kamer en keuken weg hebben. Verder in de kamer de plateaus links en rechts naast de open haard weghalen. In de kamer en de keuken vloerverwarming. En alle plafonds en muren stukadoren en daarna wit schilderen. Mike zag het wel zitten en nam de klus aan. Hij zou voor installatie werk een bedrijf vragen voor een offerte v.w.b. elektrische en vloerverwarming (nieuwe meterkast van 6 naar 12 groepen, verwijderen cv radiatoren in keuken en kamer nieuwe bedrading inclusief contactdozen voor nieuwe keuken). Ook zou hij een offerte regelen voor het stuukwerk. Een offerte van zijn werkzaam zou hij opmaken (slopen muur tussen keuken en kamer, plateau's , nieuw plafond plaatsen etc.). Keuken hebben wij in januari geregeld inclusief plaatsing in mei 2021. Nadat we alle offertes binnen hadden, hebben we de zaken in december 2020 nog eens met Mike doorgesproken en hem gevraagd de verbouwing in gang te zetten en deze te coördineren. Mike is eind maart als eerste begonnen met het sloopwerk. Snel daarna volgde het installatiebedrijf met de vloerverwarming, (het frezen in het oude beton viel tegen. Gelukkig werd een oplossing gevonden met een gietvloer. Was financieel een tegenvaller. ) daarna het elektrische gedeelte. Hierna kwam de stucadoor en daarna de schilder.  Op de vloer van de kamer en keuken wilde wij pvc. Mike adviseerde een bedrijf die hij vaker geadviseerd had. Hem om een offerte gevraagd en hem het gegund. Hij heeft uiteindelijk ook de vensterbanken met het zelfde pvc bekleed en de ramen voorzien van plissé gordijnen. Ook heeft hij op de muur achter de inductiekookplaat een spatscherm aangebracht. Juni 2021 konden wij de kamer weer inrichten en wonen we op de begane grond in een nieuwe woning met vloerverwarming, pellet kachel voor de openhaard en een nieuwe keuken. Mike we zijn je dankbaar voor je inzet en ook alle andere partijen dank jullie wel. We zijn er heel blij mee. Geert en Lida Meulenbelt

Renovatie tegelwerk

Mike van Lent heeft bij ons renovatie werkzaamheden verricht. Die betroffen voornamelijk het aanbrengen van wand- en vloertegels in de keuken en nieuwe tegels op de vloer van de hal. Nadat we een duidelijke en gedetailleerde offerte van hem ontvingen, kon hij aan de slag. De gemaakte afspraken werden volledig nagekomen. Het werk werd naar alle tevredenheid en met vakmanschap uitgevoerd. Ook werd na elke werkdag alles keurig opgeruimd en schoongemaakt.

Onze eindconclusie luidt dan ook dat wij Mike van harte bij u aanbevelen.

Fam. Wolters, Scheemda

Dakgootpreventie

We zijn een al wat ouder echtpaar en kregen moeite met het minsten 2 maal per jaar leeghalen van de dakgoten. Eind 2015 vroegen wij Mike van Lent de goten aan de voorkant van ons huis (waar veel eiken staan) te voorzien van roosters. We deden niet gelijk het hele huis omdat we eerst het resultaat hiervan wilden bekijken. Het bleek prima te werken. Nu, eind 2017, heeft Mike ook de rest van onze goten gedaan. Ook nu ligt het er weer perfect op en heeft inmiddels de eerste "bladeren-storm" doorstaan.

Fam. Visser, Bellingwolde.

Renovatie badkamer

Mike van Lent heeft bij ons in juli 2017 een nieuwe badkamer geplaatst. Vanaf het begin was het contact met Mike erg goed. Hij was duidelijk in zijn communicatie en is erg secuur. Het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een hele mooie badkamer gekregen en daar zijn we erg blij mee. Bij een volgend project zullen we Mike zeker weer benaderen.

Fam. Groen, Groningen

Verbouw Achterhuis te Winschoten 2014/2015

Sinds eind 2011 bezitten wij een woonhuis. Deze hebben wij eerst -met hulp van Van Lent Timmer- en Tegelwerken- bewoonbaar gemaakt. Het achterste deel van het huis (berging, toilet en douche, zolderruimte) hebben wij daarbij eerst gelaten voor wat het is. Nu, in 2014/2015 hebben wij het eindelijk aan kunnen pakken en onze keuze viel daarbij gelijk op Mike. Hij bood van de verscheidene offertes de meest eerlijke prijs aan.

Ja, hij was niet de goedkoopste, maar gaf daarbij wel stelposten aan (die uiteindelijk ook gebruikt moesten worden!) die de goedkoopste niét had aangegeven. En hij was (veel) goedkoper dan de duurste. Kortom: de meest eerlijke prijs voor een hele berg kwaliteit. Ons ‘achterhuis' is nu omgetoverd tot een ruimte met een prachtige, hoge woonkamer met openslaande tuindeuren, een heerlijke badkamer en daarbij ook nog een praktische wasruimte. Het was een enorme ingreep waarbij alles wat Mike heeft gedaan, op tijd is gerealiseerd en daarbij is het ook nog met uiterste precisie gedaan. Al met al zouden we Mike zó weer uitkiezen en zeker adviseren aan anderen. Hij doet wat hij zegt, maakt waar wat hij afspreekt, overlegt wat hij doet en is te vertrouwen. En vooral dat laatste is een heel belangrijke kwaliteit voor een aannemer, wil je kwaliteit kunnen verwachten. Wij zijn uiterst tevreden; bedankt Mike voor ons mooie achterhuis!

Met vriendelijke groet,
Familie Werkman
Winschoten

Badkamer Renovatie te Blijham

In de maand mei hebben wij onze badkamer laten renoveren. Nadat er vier offertes waren uitgebracht hebben we het werk gegund aan Van Lent Timmer- & Tegelwerken. Reden: prettige presentatie, vertrouwenwekkend en de prijs. Ondanks enige wijzigingen en creativiteit is de renovatie naar wens gegaan. Mike is een stugge doorwerker en komt zijn afspraken na. Meerwerk en kostenverhogend werk zijn besproken voor het wel of niet werd uitgevoerd. Wat naar onze mening verbeterd kan worden is een goede voorlichting over het stof c.q. afschermende maatregelen. Als je niet bekend bent met verbouwen denk je daar zelf te weinig over na. Wij wensen Van Lent Timmer- & Tegelwerken een goede toekomst en zullen je bij volgende projecten zeker consulteren.

Met vriendelijke groet,
Familie De Bruine
Blijham

Kleine klussen in en om het huis, januari 2011

In het begin van het jaar 2011 heeft Van Lent Timmer- en Tegelwerken bij ons een aantal klussen gedaan. Tot op de dag van vandaag hebben we er nog profijt van. Onze verrotte achterdeur werd vakkundig en snel vervangen, waardoor we de woning weer veilig kunnen afsluiten. Ook andere kleine werkzaamheden, waaronder het plaatsen van verscheidene voorzetmuren en het vervangen van een wc-raampje, repareren van de balustrade van het balkon werden met oog voor detail uitgevoerd.
We zouden hem zeker vaker willen inhuren, er moet nog genoeg gebeuren, ware het niet dat we in een huurhuis wonen en de mogelijkheden voor ons daarin beperkt zijn.

Met vriendelijke groet,
Familie Werkman
Winschoten

Badkamer renovatie Groningen

Mike van Lent heeft bij ons een nieuwe badkamer geplaatst. Vanaf het begin was het contact met Mike erg goed. Hij was duidelijk in zijn communicatie en is erg secuur. Het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een hele mooie badkamer gekregen en daar zijn we erg blij mee. Bij een volgend project zullen we Mike zeker weer benaderen.

Fam. Groen, Groningen

Badkamer Winschoten

Mike heeft onze badkamer zeer vakkundig gerenoveerd, met fantastisch resultaat. We hadden zelf tegels en badmeubilair aangeschaft, welke hij voor ons heeft ingebouwd. Daarbij heeft hij ons uitstekend geadviseerd en geïnformeerd over de bouwtechnieken die hij toe ging passen met betrekking tot leidingen en afvoeren, waterkeringen en elektra. Mike denkt zorgvuldig na over elk detail, en dat is te zien aan de afwerking. De technische uitdagingen die af en toe op zijn pad kwamen wist hij zeer professioneel te tackelen. Ook is hij een uitstekende oppas geweest voor onze twee katten, en hij begint zijn werkdag het liefst met een kopje koffie… Melk, geen suiker.
Bedankt, Mike!

Fam. Meerman, Winschoten.

Dakgootpreventie en diverse andere werkzaamheden

Mike heeft bij ons dakgootroosters met marter/vleermuis bescherming geplaatst. Wij zijn hier zeer tevreden over aangezien alles volgens afspraak, vakkundig en netjes is uitgevoerd. Aansluitend heeft Mike nog enige dakreparaties uitgevoerd, o.a. het vervangen van oud lood en het plaatsen van nieuwe nokvorsten. Hiervoor hebben wij wederom vooraf een uitgebreide offerte ontvangen en ook dit werk is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd! Kortom een vakkundig en vertrouwd adres!

Fam. Bisschop, Bellingwolde.

Renovatie badkamer

Mike heeft ons geholpen met de bouw van onze badkamer. En dat heeft hij uitstekend gedaan! Hij heeft eerst alle tijd genomen om samen met ons een ontwerp te maken. Daarbij wist hij onze wensen goed aan te vullen met praktische ideeën. Tijdens de bouw hebben we regelmatig overlegd hoe de zaken aan te pakken. Doordat Mike van begin tot eind betrokken was zie je dat alles is gebouwd met het eindresultaat in gedachten. Bij de plaatsing van het bad dacht Mike bijvoorbeeld al aan hoe de tegels gesneden zouden worden. Aanrader dus!
Ps: hij laat zelfs je honden uit tussen de middag :) Zuidbroek.

Verbouwing woning Winschoten

Sander van der Veen Winschoten: "Mike heeft bij ons de badkamer, toilet en de begane grond verbouwt. Wij zijn super tevreden. Levert goed werk, houdt zich aan de afspraken en denkt goed met je mee. Echt een aanrader! Mike bedankt!"

Renovatie badkamer

Mike is bij ons geweest om onze badkamer te verbouwen. Vooaf gaande kwam hij met een uitgebreide offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Tijdens het verbouwen overleggen als dat nodig was. Laat als ie weg gaat iedere avond alles netjes achter. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Mike bedankt.

Familie Hoogstraten te Westerlee

Onderhoud Plaatsen Kunststof Kozijnen te Heiligerlee

In april 2012 hebben wij kunststof kozijnen laten plaatsen door Mike van Lent. We zijn erg tevreden over hem. Professioneel, accuraat, vriendelijk en voor minder dan goed doet Mike het niet. Ons huis is een oud huis en dus niets is recht of haaks. Waardoor het bij sommige kozijnen niet precies wou zo als het moest, maar het uiteindelijk toch Job done was. En well done. Ons huisje is nu weer lekker knus.

Bedankt Mike

Badkamer, Groningen

Van Lent Timmer- & Tegelwerken heeft op prachtige wijze onze badkamer verbouwd. Vanaf het begin waren wij zeer te spreken over Mike zijn kennis van zaken en zijn gevoel voor detail. Dit begint al bij het eerste gesprek over de mogelijkheden van de verbouw van onze badkamer. Hierbij draagt hij, gevraagd en ongevraagd, ideeën aan. Vervolgens heeft hij, nadat we hadden bepaald hoe we de badkamer uiteindelijk wilden hebben, een uitgebreide offerte opgezet met hierin duidelijk beschreven welke werkzaamheden uitgevoerd werden.

Vanaf de start van de verbouwing is hij constant met ons in overleg geweest over de kleinste details. Tijdens de uitvoering viel ons zijn vakkundigheid, oog voor detail en perfectionisme op. Na afloop van de werkzaamheden is hij samen met ons alle zaken bij langs gelopen. Wij zouden bij iedereen Van Lent Timmer- & Tegelwerken van harte aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Familie Frikken
Groningen

Verbouwing Winkelpand te Oude Pekela

De afgelopen periode hebben wij onze winkel verbouwd. Van Lent Timmer- & Tegelwerken heeft de klus op een goede en prettige manier uitgevoerd. Wat ons opviel is, dat dhr. Van Lent altijd bereid was om op elk moment van de dag te werken (ook 's avonds). Goed werk geleverd! Nogmaals onze vriendelijke DANK! Voor foto's kunt u terecht onder het tabblad verbouw, kopje winkelpand

Met vriendelijke groet,
Wichert Groen Interieur
Oude Pekela
www.wginterieur.nl

Aanbouw te Heiligerlee

Wij wilde graag een aanbouw die hebben we laten doen door Mike.
Samen met Mike hebben wij bedacht wat we wilde.
Na een duidelijke offerte is Mike bij ons aan de slag gegaan.
In het voorjaar van 2013 was onze aanbouw af.
Wij zijn super tevreden met het resultaat en Mike zijn vakmanschap.
Mike nogmaals bedankt.

Familie Dammer Heiligerlee

Deel ook jouw ervaring met ons!

Vul onderstaand formulier in en laat een bericht achter met je er van vond.