Referenties

Dakgootpreventie en diverse andere werkzaamheden

Dakgootpreventie. Mike heeft bij ons dakgootroosters met marter/vleermuis bescherming geplaatst. Wij zijn hier zeer tevreden over aangezien alles volgens afspraak, vakkundig en netjes is uitgevoerd. Aansluitend heeft Mike nog enige dakreparaties uitgevoerd, o.a. het vervangen van oud lood en het plaatsen van nieuwe nokvorsten. Hiervoor hebben wij wederom vooraf een uitgebreide offerte ontvangen en ook dit werk is naar onze volle tevredenheid uitgevoerd! Kortom een vakkundig en vertrouwd adres! Fam. Bisschop, Bellingwolde.

Lees het hele bericht

Badkamer Winschoten

Mike heeft onze badkamer zeer vakkundig gerenoveerd, met fantastisch resultaat. We hadden zelf tegels en badmeubilair aangeschaft, welke hij voor ons heeft ingebouwd. Daarbij heeft hij ons uitstekend geadviseerd en geïnformeerd over de bouwtechnieken die hij toe ging passen met betrekking tot leidingen en afvoeren, waterkeringen en elektra. Mike denkt zorgvuldig na over elk detail, en dat is te zien aan de afwerking. De technische uitdagingen die af en toe op zijn pad kwamen wist hij zeer professioneel te tackelen. Ook is hij een uitstekende oppas geweest voor onze twee katten, en hij begint zijn werkdag het liefst met een kopje koffie… Melk, geen suiker. Bedankt, Mike! Fam. Meerman, Winschoten.  

Lees het hele bericht

Dakgootpreventie

DAKGOOT-PREVENTIE We zijn een al wat ouder echtpaar en kregen moeite met het minsten 2 maal per jaar leeghalen van de dakgoten. Eind 2015 vroegen wij Mike van Lent de goten aan de voorkant van ons huis (waar veel eiken staan) te voorzien van roosters. We deden niet gelijk het hele huis omdat we eerst het resultaat hiervan wilden bekijken. Het bleek prima te werken. Nu, eind 2017, heeft Mike ook de rest van onze goten gedaan. Ook nu ligt het er weer perfect op en heeft inmiddels de eerste "bladeren-storm" doorstaan. Fam. Visser, Bellingwolde.

Lees het hele bericht

Badkamer renovatie Groningen

Mike van Lent heeft bij ons een nieuwe badkamer geplaatst. Vanaf het begin was het contact met Mike erg goed. Hij was duidelijk in zijn communicatie en is erg secuur. Het resultaat mag er dan ook zijn. We hebben een hele mooie badkamer gekregen en daar zijn we erg blij mee. Bij een volgend project zullen we Mike zeker weer benaderen.' Fam. Groen, Groningen

Lees het hele bericht

Diverse tegelwerken

Mike van Lent heeft bij ons werkzaamheden verricht. Die betroffen voornamelijk het aanbrengen van wand- en vloertegels in de keuken en nieuwe tegels op de vloer van de hal. Nadat we een duidelijke en gedetailleerde offerte van hem ontvingen, kon hij aan de slag. De gemaakte afspraken werden volledig nagekomen. Het werk werd naar alle tevredenheid en met vakmanschap uitgevoerd. Ook werd na elke werkdag alles keurig opgeruimd en schoongemaakt. Onze eindconclusie luidt dan ook dat wij Mike van harte bij u aanbevelen. Fam. Wolters, Scheemda

Lees het hele bericht

Renovatie badkamer

Mike heeft ons geholpen met de bouw van onze badkamer. En dat heeft hij uitstekend gedaan! Hij heeft eerst alle tijd genomen om samen met ons een ontwerp te maken. Daarbij wist hij onze wensen goed aan te vullen met praktische ideeën. Tijdens de bouw hebben we regelmatig overlegd hoe de zaken aan te pakken. Doordat Mike van begin tot eind betrokken was zie je dat alles is gebouwd met het eindresultaat in gedachten. Bij de plaatsing van het bad dacht Mike bijvoorbeeld al aan hoe de tegels gesneden zouden worden. Aanrader dus! Ps: hij laat zelfs je honden uit tussen de middag :) Zuidbroek.

Lees het hele bericht

Renovatie badkamer

Mike is bij ons geweest om onze badkamer te verbouwen. Vooaf gaande kwam hij met een uitgebreide offerte, zodat je weet waar je aan toe bent. Tijdens het verbouwen overleggen als dat nodig was. Laat als ie weg gaat iedere avond alles netjes achter. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Mike bedankt. Familie Hoogstraten te Westerlee

Lees het hele bericht

Nieuwe douchevloer

Onlangs heeft Mike van Lent van het gelijknamig bedrijf in de doucheruimte in onze badkamer de doucheruimte gerenoveerd. Er werd onder andere een nieuwe stortvloer aangebracht en deze is voorzien van nieuwe vloertegels. Wij zijn uitermate goed tevreden over de wijze waarop dit is gebeurd. Na en goed advies vooraf en een duidelijke offerte daarna is alles volgens afspraak gerealiseerd. De kosten en de uitgevoerde werkzaamheden waren wat kwaliteit en kosten betreft zondermeer in evenwicht. Wat verder opvalt is dat er zeer netjes werd gewerkt en alles zeer schoon is achtergelaten. Ik kan op basis van onze ervaring dit bedrijf van harte aanbevelen! Succes Mike van Lent.   Harm en Ans Kruize Bevrijdingslaan 42 9678 RN Westerlee.

Lees het hele bericht

 
 Oudere berichten