Dakgootpreventie regio Bellingwedde, Oldambt en Slochteren

Dakgootpreventie voorkomt verstopte dakgoten en regenpijpen. Wij zijn dealer van Dakgootpreventie in de regio Oldambt, Bellingwedde en Slochteren. Voor alle huizen en bedrijfspanden in die regio bieden wij dakgootbescherming. U voorkomt lekkages en bespaart op onderhoud.

Dakgootpreventie voorkomt verstoppingen regenwaterafoer

Met Dakgootpreventie houdt u uw dakgoten vrij van bladeren, takjes en ophoping van sneeuw. Zo voorkomt dit unieke en superslimme concept verstoppingen van uw hemelwaterafvoer. Wilt u dure lekkageschade voorkomen? Wij helpen u graag verder.

Dakgotenrooster, uw dakgootbeschermer

Het dakgoten rooster is de unieke dakgootbeschermer van Dakgootpreventie. Het concept is eenvoudig en functioneel: de bladeren en takjes blijven bovenop het rooster liggen en het water sijpelt er doorheen. Zodra de bladeren op het rooster drogen, blaast de wind het rooster vanzelf schoon. U hoeft dus nooit meer de ladder op om uw dakgoten schoon te maken!

Voorkom schade en bespaar op onderhoud met de slimme oplossing van Dakgootpreventie!

Marterschroot of vogelschroot houdt plaagdieren buiten

Voorkom schade en rommel door plaagdieren in uw woning of bedrijfspand. Met de marterschroot of vogelschroot van Dakgootpreventie zorgt u ervoor dat steenmarters, muizen, ratten, vogels en andere oplaagdieren niet meer onder uw dakpannen kunnen kruipen. Met deze speciale aluminium kam tussen uw dakgoot en onderste rij dakpannen bent u uitstekend beschermd tegen schade door onder meer knagen, ontlasting, nestelen, wroeten en dode dieren.

Last van vogels? Solarschroot beschermt

Hebt u last van vogels onder uw zonnepanelen? De unieke Solarschroot van Dakgootpreventie beschermt uw dak en solar tegen overlast en schade door vogelnesten en vogelpoep. Zo krijgen uw zonnepanelen optimale ventilatie en hebt u geen last van schadelijke stoffen in vogelpoep.

Ik wil meer informatie over Dakgootpreventie.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

dakgootbeschermer

Meer informatie?

Wilt u ergens meer over weten? Of wilt u in contact komen met ons? Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op.